Zelf bepalen wanneer u live wil gaan met uw eigen opname  en  live streaming studio

Bij een eigen studio komt veel kijken. Welke camera(‘s) zijn het meest geschikt. Hoe maak ik een mooie set. Hoe kan ik eigenlijk zorgen dat ik voldoende promotie maak rondom mijn streams. Welke software sluit het beste bij mij aan? Welke computer moet ik aanschaffen?

Wij kunnen u hierbij helpen!

Het proces begint bij het opmeten van de ruimte waar u uw studio wil plaatsen en een gesprek over wat u wil doen. De uitkomst is een globaal advies (1 A4) over wat voor soort studio u nodig heeft.

Hiervoor hanteren we de prijs van 50 euro in de regio Eindhoven – Nijmegen – Venlo. 

Indien u op basis van het globaal advies een lijst van apparatuur wil hebben zodat u deze produkten zelf kan kopen dan kost dit 100 euro. De lijst bevat alle apparatuur inclusief type/merk en een link waar u het kan kopen.

Voor 50 euro maken we een architectuur plaat hoe dat alles aan elkaar gekoppeld kan worden.

We kunnen ingehuurd worden om uw studio volledig te bouwen en u te trainen in het gebruik van uw apparatuur. De prijs hiervan is maatwerk.