Zelf bepalen wanneer u live wil gaan met uw eigen opname  en  live streaming studio

Bij een eigen studio komt veel kijken. Welke camera(‘s) zijn het meest geschikt. Hoe maak ik een mooie set. Hoe kan ik eigenlijk zorgen dat ik voldoende promotie maak rondom mijn streams. Welke software sluit het beste bij mij aan? Welke computer moet ik aanschaffen?

Wij kunnen u hierbij helpen!

De werkwijze die wij hanteren is grotendeels op afstand. We beginnen altijd met een videobel sessie via Zoom waarbij we proberen te achterhalen wat u precies zoekt. Deze videobel sessie is voornamelijk bedoeld om ons zoveel mogelijk te voeden met informatie. Voor deze videobel sessie betaald u niets. Tijdens het gesprek wordt bepaald in welke categorie u zit.

We hanteren hiervoor T-shirt maten : Small (90) ,Medium (180) of Large (270).

Voor een compleet advies inclusief lijst van apparatuur bent u minimaal Large.

De getallen geven aan hoeveel werk/euro’s we verwachten. De bedoeling is dat u 30% vooraf betaald zodat we voor u aan de slag kunnen gaan.